Text som består
Vårt text-tryck blir som ett med gravstenens yta, utan urgröpningar och skrovligheter där smuts och föroreningar annars lätt samlas och förstör. Vi kan erbjuda en mängd olika färger, allt utefter tycke och smak, så skapa din gravsten och låt text och bild tala för sig själv.

texttryck

Låt favoritplatsen följa med
Kanske tyckte mamma mycket om havet, morfar att fiska och farmor fann ro när hon fjällvandrade. Det är så vi vill minnas våra nära och kära och ta med en liten bit utav det som dom älskade för att bevara det fina minnet och skapa en plats för att mötas och minnas.

VitaStenar gravsten

VitaStenar Bildtryck

VitaStenar gravsten

Den stora fördelen med våra gravstenar är att du inte behöver besluta om hur gravstenen ska se ut om 10-15 år. Eftersom vår komposit-sten är så lätt att hantera slipar vi enkelt om gravstenen och trycker ny text när den dagen är kommen. Du behöver alltså inte ta hänsyn till vem som kanske kommer att ligga i samma grav, utan graven är helt och hållet tillägnad den bortgångne. När vi gör omtrycket kan man välja ett helt nytt motiv och helt ny text över hela gravstenen.