Vitastenar – När ni ska köpa gravsten

VitaStenar utvecklar och säljer gravstenar i stenkompositmaterialet DuPont™Corian®. Vår vision ända från början var att skapa personliga gravstenar med en ny design och möjligheten att använda egna bilder i färg. Fördelarna med att köpa en gravsten från oss är många. För att nämna några, utöver eget bildtryck, så är våra gravstenar underhållsfria och förhindrar allvarliga olyckor på våra kyrkogårdar.

Våra bästsäljare

Ett uraval av gravstensmodeller som vi säljer mest av

VitaStenar utvecklar och säljer gravstenar, främst i stenkompositmaterialet DuPont™Corian®. Vår vision ända från början var att skapa personliga gravstenar med en ny design och möjligheten att använda egna bilder i färg. Fördelarna med att köpa en gravsten från oss är många. För att nämna några, utöver eget bildtryck, så är våra gravstenar underhållsfria och förhindrar allvarliga olyckor på våra kyrkogårdar. Läs mer om varför du ska välja en gravsten från oss här.

Se våra modeller
 • 5
  Måste få berätta att det är jätte många som har kommenterat Mindies sten. Av folk jag känner men även många okända. På nätet samt även på kyrkogården. Och är glad att andra änglar föräldrar har vågat att höra av sig till mig och frågat vart stenen är ifrån. Och jag har rekommenderat er starkt, pga ert rit-verktyg och möjligheterna ni ger men även er service. Ulrika Vill du se hur Ulrika skapade sin fina plantering steg för steg? Klicka här
  Ulrika
  Göteborg / Sverige
 • 5
  Är sååååå glad att jag väntade tills jag fann en sten som är modern, elegant och har mina föräldrars budskap, som även är mitt budskap. För mig har nu mamma och pappa den snyggaste gravstenen på hela Lidingö kyrkogård. Den står där som en symbol för ljuset i livet och många av de gamla gravstenarna blir som gamla murriga stenar, en svunnen tidsepok. Glada Gotlandshälsningar Eva med familjer.
  Eva med familj
  Gotland / Sverige
 • 5
  Hej Kajsa Vi är jättenöjda med stenen och vi har fått så mycket beröm för den. Tanken våran var att så småningom så ska man känna glädje när kommer och besöker Alex…. glädjen över hans liv med oss och vi ville stenen skulle förmedla det. Och det tror jag vi lyckades med. Man ser så många okända människor stanna till och tittar….tack för tipset med stenarna det ska jag tänka på. Skickar en liten julbild från Alex place från ett soligt och vintrigt jämtland…. Får önska er en trevlig jul och tack så mycket för ert engagemang för att få till den bästa stenen till Alexander. Mvh Susanne
  Susanne
  Stockholm / Sverige
 • 5

  Hej Roger,

  Det är inte ofta jag ger komplimanger till företag, produkter eller tjänster, men hela upplevelsen med Peaceyard har varit makalöst bra. Allt under den svåraste tiden i mitt och min frus liv. Min första kontakt med er var lättsam och inom några minuter så kändes det som ni visste exakt var jag ville. Tillsammans så designade vi en gravsten som enligt min mening är det bästa jag sätt. Jag får komplimanger av främlingar, att jag har den finaste stenen på kyrkogården och har skickat människor vidare till er. Jag känner att jag vill dela med mig med komplimangerna genom att skriva till er. Tack för att ni fanns dör för oss och skapade något underbart att minnas vår älskade Carl!

  Sture och Klara / Oskarshamn

  Corrie Edison
  Sture och Klara / Oskarshamn