”Våra nya gravstenar är de mest personliga,
säkra och underhållsfria gravstenarna på marknaden!”

Bildtryck

Vårt bildtryck etsar sig fast i gravstenens yta och blir som ett med gravstenen. Bilden väljer man helt själv, antingen ur vår bildbank eller använder en egen.

Säkert

Våra kompositgravstenar väger 1/3 del utav vad den traditionella gravstenen vilket underlättar vid både tillverkning och montering men framförallt så verkar det för att öka säkerheten på våra kyrkogården och förhindra att allvarliga olyckor inträffar.

VitaStenar bildtryck

Textkomplettering

Du behöver inte besluta nu om hur gravstenen ska se ut om 10, 15 år. Då våra gravstenar är så lätt att hantera slipar vi om gravstenen och trycker ny text när den dagen är kommen. Du behöver alltså inte ta hänsyn till vem som kanske kommer att ligga i samma grav utan graven är helt och hållet tillägnad den bortgångne. När vi gör om trycket kan man välja ett helt nytt motiv och helt ny text över hela gravstenen.

VitaStenar underhållsfritt

Underhållsfritt

Våra gravstenar behöver inte underhållas eller behandlas på något sätt. Gravstenen kommer att hålla sig fin och se ut som ny under många, många år framöver och det enda som krävs är att man torkar av gravstenen med en fuktig trasa. Se våra skötselråd.