bild på gravstenBild på gravsten – Att välja gravsten är något väldigt fint, gravstenen ska symbolisera någon nära som gått bort och ska bli det fundamentala vid den plats dit där nära och kära kommer att gå för att minnas den bortgångne. Vi på Vita Stenar finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig i valet och nedan kan du läsa lite om hur du kan göra gravstenen unik.

Det finns inte alltför många möjligheter till kreativitet vid valet av gravsten. Med text kan man använda sig av citat och hälsningar eller på sin höjd olika typsnitt för att skapa en unik gravsten. Det gör dock inte så stor skillnad för utseendet av gravstenen, rent visuellt.

Färg och form på gravstenen Dock finns det även här begränsningar i hur kreativ man kan vara och hur unik stenen kan bli sett till den bortgångne. Det är också viktigt att vara medveten om att kyrkogårdsförvaltningen på varje enskild kyrkogård själva godkänner gravstenen.

En bild säger mer än tusen ord
För att skapa en unik gravsten som antingen speglar den bortgångne eller helt enkelt är väldigt vacker, då rekommenderar vi bild på gravsten.

Med en bild på gravstenen kan man verkligen skapa en unik och personlig gravsten. Du kan ha en bild på den bortgångne, en bild på något som symboliserar personen eller en bild på dennes favoritplats. Många av våra kunder väljer också en bild på ett vackert motiv till exempel kan det vara en solnedgång.

Detta är en av många fördelar med de gravstenar vi erbjuder på Vita Stenar. De är optimala för att trycka bilder på. Bilden blir helt slät vilket gör att smuts inte fastnar och de blir väldigt fina och naturtrogna sett till originalbilden. Vill du veta mer om att trycka bild på gravsten kan du kontakta oss eller läsa mer här